Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

O Kirk Acevedo θα είναι ο Richard Dragon στον έκτο κύκλο του Arrow


O Kirk Acevedo (Band of Brothers, Agents of S.H.I.E.L.D.) έκλεισε για επαναλαμβανόμενο ρόλο στην έκτη σεζόν του Arrow και θα υποδυθεί τον κακοποιό Ricardo Diaz aka Richard Dragon, ο οποίος θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής.

Στα κόμικς ο Richard Dragon είναι αυτόκλητος τιμωρός και ο ιδρυτής και αρχηγός του The Longbow Hunters ενώ έχει διατελέσει μέλος στην Λεγεώνα των Δολοφόνων. Είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες με γυμνά χέρια. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Jeff Lemire και Andrea Sorrentino και έκανε το ντεμπούτο του στο DC Universe τον Αύγουστο του 2013 στο 23ο τεύχος του Green Arrow Vol. 5. Στην σειρά θα είναι ένας σκληροτράχηλος πρώην απατεώνας που πρόσφατα βγήκε από την φυλακή για εγκλήματα που δεν έκανε και θα προσπαθήσει να αναλάβει τον εγκληματικό υπόκοσμο της Star City. Είναι αυθεντία στις πολεμικές τέχνες με γυμνά χέρια, ο οποίος έχει ζήσει για αρκετά χρόνια στον δρόμο, και δεν έχει συναντήσει κάποιον αντίπαλο που μπορεί τον να τον κερδίσει.

Ο έκτος κύκλος του Arrow είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου και προς το παρόν οι μόνοι σίγουροι που θα επιστρέψουν μετά τα γεγονότα του φινάλε της πέμπτης σεζόν είναι ο Stephen Amell ως Oliver Queen/Green Arrow, η Katie Cassidy ως Black Siren, ο Manu Bennett ως Deathstroke, o Rick Gonzalez ως Rene Martinez/Wild Dog, η Juliana Harkavy ως Dinah Drake και o Jack Moore ως William Clayton.

Ο Kirk Acevedo για το 2017 έχει την τρίτη και τελευταία σεζόν του Kingdom, τέσσερα επεισόδια του 12 Monkeys και ένα επεισόδιο του Law & Order: Special Victims Unit. Για το 2018 έχει την ταινία Insidious: Chapter 4.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου