Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ο Len Wiseman θα είναι ειδικός παραγωγός στο The Gifted


Ο παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Len Wiseman (franchise του Underworld) έκλεισε να έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού στην νέα comic book σειρά του Fox, The Gifted, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. Ακόμη ο Wiseman θα σκηνοθετήσει το δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν όπου θα δούμε την Elena Satine ως Dreamer.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το The Gifted επικεντρώνεται σ' ένα ζευγάρι που μένει στα προάστια αλλά η συνηθισμένη ζωή του ταράσσεται ξαφνικά όταν ανακαλύπτουν πως τα παιδιά τους έχουν μεταλλαγμένες δυνάμεις. Αναγκασμένοι να μετακομίσουν από μια εχθρική κυβέρνηση, η οικογένεια ενώνεται σε ένα υπόγειο δίκτυο των μεταλλαγμένων και πρέπει να αγωνιστούν ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.
Στο καστ του The Gifted βρίσκονται οι Stephen Moyer, Jamie Chung, Blair Redford, Natalie Alyn Lind, Sean Teale, Amy Acker, Emma Dumont, Percy Hynes White και Coby Bell. Ο Matt Nix είναι δημιουργός και έχει και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb και Jim Chory. Οι 20th Century Fox Television και Marvel Television θα είναι στην παραγωγή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου