Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Η Katee Sackhoff προστέθηκε στο καστ του τέταρτου κύκλου του The Flash


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly η γνωστή από το Battlestar Galactica, Katee Sackhoff έκλεισε για επαναλαμβανόμενο ρόλο στην τέταρτη σεζόν του The Flash και θα ερμηνεύσει την κακοποιό Amunet Black, a.k.a Blacksmith.

Η Sackhoff είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο της στην σειρά στο πέμπτο επεισόδιο που έχει τον τίτλο "Girls Night Out". Ακόμη το σάιτ αποκαλύπτει ότι η Emily Bett Rickards θα κάνει γκεστ εμφάνιση στο εν λόγω επεισόδιο. Για τον νέο κύκλο μέχρι στιγμής ως νέες προσθήκες έχουν ανακοινωθεί οι Neil Sandilands (The 100, The Americans), Danny Trejo (Machete, From Dusk Till Dawn), Kim Engelbrecht (Dominion, Eye in the Sky), Hartley Sawyer και Sugar Lyn Beard (Mike and Dave Need Wedding Dates), οι οποίοι θα υποδυθούν τους Clifford Devoe aka The Thinker, Breacher, The Mechanic, Elongated Man και Hazard αντίστοιχα. Η τέταρτη σεζόν του σόου είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου με τους Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin και Keiynan Lonsdale να επιστρέφουν στο βασικό καστ.

Η Katee Sackhoff για την φετινή χρονιά έχει την έκτη σεζόν του Longmire και χάρισε την φωνή της σ'ένα επεισόδιο του Star Wars: Rebels και στον πιλότο The Machine. Για το μέλλον έχει κλείσει στην ταινία Origin Unknown.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου