Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Αυτοί είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι για την σκηνοθεσία του Justice League Dark;


Σύμφωνα με την Grace Randolph και το Beyond the Trailer οι Daniel Espinosa και Gerard Johnstone είναι στην λίστα της Warner Bros. για την διαδοχή στην σκηνοθετική καρέκλα του Justice League Dark μετά την αποχώρηση του Doug Liman.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι οι Andy Muschietti (Mama και It) και Damian Szifron (Wild Tales) είναι δυο από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Liman. Ο Michael Gilio έχει κλείσει να γράψει το σενάριο της ταινίας και ο Scott Rudin θα έχει καθήκοντα παραγωγού. Την σύνθεση της ομάδας αναμένεται να την αποτελέσουν οι υπερφυσικοί χαρακτήρες Swamp Thing, Deadman, Zatanna, Etrigan The Demon και John Constantine.

Ο Daniel Espinosa για το 2017 έχει την ταινία Life και για το μέλλον έχει κλείσει στο The Emigrants και το The Anarchists vs ISIS, στο οποίο θα έχει και χρέη παραγωγού. Ο Gerard Johnstone για την περσινή χρονιά έχει ως σκηνοθέτης έξι επεισόδια της σειράς Terry Teo, της οποίας έχει γράψει το σενάριο για τέσσερα επεισόδια. Για το 2017 έχει με την ιδιότητα του σκηνοθέτη ένα επεισόδιο του The Legend of Monkey.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου