Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ο Julian McMahon έκλεισε για ρόλο στο Runaways


Η Marvel ανακοίνωσε πως ο γνωστός από την σειρά Nip/Tuck, Julian McMahon προστέθηκε στο καστ της πρώτης σεζόν του Runaways, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η σύνοψη της σειράς είναι η εξής:
Κάθε έφηβος νομίζει πως οι γονείς του είναι κακοί. Τι γίνεται στην πραγματικότητα αν ανακαλύψεις ότι ήταν; Το Marvel's Runaways ακολουθεί έξι διαφορετικούς εφήβους, οι οποίοι μετά βίας ανέχονται ο ένας τον άλλον, αλλά θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε ένα κοινό εχθρό, τους γονείς τους.
Οι Josh Schwartz και Stephanie Savage θα είναι δημιουργοί και showurnners και θα έχουν και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb και Lis Rowinsk. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Marvel Television και ABC Signature. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Kip Pardue, Ryan Sands, Angel Parker, Brittany Ishibashi, James Yaegashi, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, Annie Wersching, James Marsters, και Ever Carradine.

Ο Julian McMahon για την περσινή χρονιά είχε εμφανίσεις στις σειρές Hunters και Dirk Gently's Holistic Detective Agency και για το 2017 έχει την ταινία Flammable Children. Για το 2018 έχει το Monster Party και για το μέλλον το όνομα του έχει συνδεθεί με το Justice in a Smoking Gun.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου