Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ο Jack Kesy θα υποδυθεί στο Deadpool 2 τον Juggernaut;


Κυκλοφορήσαν στο Twitter δυο φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Deadpool 2 που διεξάγονται στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου στην πρώτη βλέπουμε τον Jack Kesy μάλλον να φοράει στολή motion capture. Το Omega Underground υποθέτει πως ο Kesy θα έχει τον ρόλο του Cain Marko aka Juggernaut.

Στα κόμικς ο Cain Marko είναι ο θετός αδερφός του Καθηγητή Χ που κατατάχθηκε στον στρατό των Η.Π.Α αλλά λιποτάκτησε όταν ήταν στην Κορέα. Σε μια σπηλιά βρήκε τυχαία ένα ναό αφιερωμένο στο θεό Cyttorak και άρπαξε ένα μεγάλο ρουμπίνι που τον μεταμόρφωσε με μαγικό τρόπο στον Juggernaut. Διαθέτει απίστευτη δύναμη και μπορεί να παράγει ένα αδιαπέραστο δυναμικό πεδίο γύρω από τον εαυτό του. Φοράει κράνος που τον προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις. Έχει τεθεί αντιμέτωπος αρκετές φορές με τους X-Men, συνήθως μαζί με τον Black Tom Cassidy. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Stan Lee και Jack Kirby και έκανε το ντεμπούτο του στο Marvel Universe τον Ιούλιο του 1965 στο 12ο τεύχος του The X-Men.

Το sequel του δημοφιλή αντιήρωα της Marvel είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την 1η Ιουνίου του 2018. Ο David Leitch θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Rhett Reese και Paul Wernick. Οι Ryan Reynolds, Karan Soni, Stefan Kapicic, Brianna Hildebrand Zazie Beetz, Morena Baccarin, Leslie Uggams, Josh Brolin, Jack Kesy, T.J. Miller και Shioli Kutsuna βρίσκονται στο καστ της ταινίας. Ο Reynolds έχει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Simon Kinberg και Lauren Shuler Donner.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου