Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Η Hasbro ετοιμάζει ταινία κινουμένων σχεδίων Transformers


Η Hasbro στην ετήσια «Μέρα του Επενδυτή» ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης ταινία κινουμένων σχεδίων για τα Transformers, η οποία θα λαμβάνει χώρα στο live-action franchise και θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 Η Media Studio θα έχει την επίβλεψη του πρότζεκτ και η Paramount Pictures θα αναλάβει την διανομή. Ακόμη η εταιρεία παιχνιδιών γνωστοποίησε ότι μετά από αυτό το φιλμ κάθε χρόνο θα κυκλοφορεί τουλάχιστον μία νέα ταινία.

Το  πιο πρόσφατο έργο του franchise, το Transformers: The Last Knight έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Ιουνίου από την UIP Greece. Στο καστ είναι οι Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Isabela Moner, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Liam Garrigan, Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock, Santiago Cabrera και Anthony Hopkins. Ο Michael Bay σκηνοθετεί από σενάριο των Art Marcum, Matt Holloway και Ken Nolan. Το έργο με προϋπολογισμό 217 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής έχει κάνει εισπράξεις της τάξεως των 571 εκατομμυρίων δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου