Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Οι Halston Sage και Suki Waterhouse είναι στην λίστα της Fox για τον ρόλο της Dazzler στο X-Men: Dark Phoenix


Σύμφωνα με το Omega Underground η παραγωγή του X-Men: Dark Phoenix θα μετακομίσει από το Μόντρεαλ του Κανάδα στην Νέα Υόρκη. Ακόμη πληροφορίες του σάιτ αναφέρουν πως η Halston Sage και η Suki Waterhouse είναι υποψήφιες για τον ρόλο της Dazzler.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 2 Νοεμβρίου του 2018. Ο Simon Kinberg θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο και θα έχει χρέη παραγωγού μαζί με τους Hutch Parker και Lauren Shuler Donner. Στο καστ βρίσκονται οι Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner, Nicholas Hoult, Evan Peters, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Lamar Johnson, Jessica Chastain, Kota Eberhardt και Scott Sheperd.

Η Halston Sage για το 2017 έχει τις ταινίες Before I Fall, People You May Know και You Get Me και την πρώτη σεζόν του The Orville. Η Suki Waterhouse για την φετινή χρονιά έχει επεισόδια στις σειρές Love Advent και The White Princess και τα The Girl Who Invented Kissing, Future World, Billionaire Boys Club και Assassination Nation. Για το μέλλον έχει κλείσει στην ταινία Jonathan ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας Carte Blanche.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου