Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ο Graham Phillips έκλεισε για ρόλο στον δεύτερο κύκλο του Riverdale


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly ο γνωστός από το The Good Wife, Graham Phillips έκλεισε να υποδυθεί τον πρώην σύντροφο της Veronica Lodge, Nick St. Clair, και θα συμμετέχει σε δυο επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Riverdale που θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

Η υπόθεση του σόου είναι η εξής:
Η σειρά διαδραματίζεται στο παρόν και ακολουθεί τους Archie, Betty, Veronica και την υπόλοιπη παρέα να εξερευνούν τον σουρεαλισμό της ζωής σε μια μικρή πόλη αλλά και την σκοτεινότητα και την παραξενιά που βρίσκονται κάτω από την πόλη.
Δημιουργός του Riverdale είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa, ο οποίος έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και Jon Goldwater. Στην παραγωγή είναι οι Warner Bros. Television, CBS Television Studios και Berlanti Productions. Στο καστ βρίσκονται οι K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Luke Perry, Casey Cott και Marisol Nichols.

Ο Graham Phillips για την περσινή χρόνια είχε δυο επεισόδια της τελευταίας σεζόν του The Good Wife, τρία επεισόδια του Secrets and Lies και την ταινία XOXO. Αυτό το διάστημα είναι στα γυρίσματα του The Pact, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου