Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Η Frances O’Connor πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον πιλότο "Locke and Key"


Η Frances O’Connor (The Conjuring 2, The Missing) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στον νέο πιλότο του Hulu, Locke & Key, ο οποίος είναι η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ της IDW από τους Joe Hill και Gabriel Rodriguez.

Η υπόθεση αφορά τρία αδέλφια που μετά από τον τρομακτικό θάνατο του πατέρα τους θα μετακομίσουν στο πατρικό τους σπίτι στο Maine μαζί με την μητέρα τους Nina (O’Connor) όπου θα βρουν μαγικά κλειδιά που θα τους δώσουν διάφορες δυνάμεις. Αλλά τα κλειδιά τα θέλει και ένας έξυπνος δαίμονας και θα κάνει τα πάντα για να τα πάρει. Ο Hill έχει γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και ο Andy Muschietti θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ ο Carlton Cuse θα είναι showrunner και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Hill, Barbara Muschietti, Lindsey Springer, Ted Adams, David Ozer, David Alpert και Rick Jacobs.

Η Frances O’Connor για την περσινή χρονιά είχε την πρώτη σεζόν του Cleverman και την ταινία The Conjuring 2. Για το 2017 έχει ένα επεισόδιο του Troy: Fall of a City και τον δεύτερο κύκλο του Cleverman. Για το μέλλον έχει κλείσει στο Mystery Ride.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου