Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δείτε το First Look trailer του Inhumans


Το ABC χθες έδωσε στην κυκλοφορία το First Look τρέιλερ της επερχόμενης υπερηρωικής σειράς "Inhumans", στο οποίο βλέπουμε καινούργιο υλικό.Η πρώτη σεζόν 8 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 29 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Οι Inhumans είναι μια φυλή υπερανθρώπων με ποίκιλες και μοναδικές δυνάμεις, οι οποίοι συστήθηκαν για πρώτη φορά στα κόμικς της Marvel το 1965 από τους Stan Lee και Jack Kirby. Από τότε η δημοτικότητα τους έχει μεγαλώσει και έχουν γίνει από τους πιο δημοφιλείς και θρυλικούς χαρακτήρες του Marvel Universe. Το Marvel’s Inhumans θα εξερευνά την άγνωστη επική περιπέτεια του Black Bolt και της βασιλικής οικογένειας.
Ο Scott Buck είναι δημιουργός και showrunner της σειράς και θα έχει ρόλο ειδικού παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb και Jim Chory. Στην παραγωγή είναι οι Marvel Television και ABC Studios. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Anson Mount, Serinda Swan, Iwan Rheon, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Mike Moh, Sonya Balmores, Chad James Buchanan και Ellen Woglom.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου