Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ο Eddie Marsan προστέθηκε στο καστ του Deadpool 2


Ο Eddie Marsan ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία με την οποία αποκαλύπτει πως έχει ρόλο στο Deadpool 2 που αυτή την περίοδο είναι στα γυρίσματα στο Βανκούβερ του Καναδά.

Το sequel του δημοφιλή αντιήρωα της Marvel είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την 1η Ιουνίου του 2018. Ο David Leitch θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Rhett Reese και Paul Wernick. Οι Ryan Reynolds, Karan Soni, Stefan Kapicic, Brianna Hildebrand Zazie Beetz, Morena Baccarin, Leslie Uggams, Josh Brolin, Jack Kesy, T.J. Miller και Shioli Kutsuna βρίσκονται στο καστ της ταινίας. Ο Reynolds έχει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Simon Kinberg και Lauren Shuler Donner.

Ο Eddie Marsan για το 2017 έχει ένα επεισόδιο της μίνι σειράς Urban Myths, τρία επεισόδια του Ray Donovan και τις ταινίες Atomic Blonde και Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House. Για το 2018 έχει τα White Boy Rick, Entebbe και Jungle Book ενώ για το μέλλον στο πρόγραμμα του έχει το Emperor.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου