Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Και ο Ed Skrein στο reboot του Hellboy


Ο Ed Skrein, ο οποίος είχε τον ρόλο του κύριου ανταγωνιστή στο Deadpool, αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο καστ του reboot του Hellboy όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter. Οι David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich και Sasha Lane έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία.

Ο Skrein θα υποδυθεί τον Ταγματάρχη Ben Daimio, έναν σκληρό στρατιωτικό που είναι μέλος του Γραφείου Παραφυσικής Έρευνας και Αμύνης, ο οποίος λόγω μία υπερφυσικής ανακάλυψης μπορεί να μετατραπεί σε ιαγουάρο όταν θυμώνει ή πονάει. Η υπόθεση του φιλμ επικεντρώνεται στον δαιμονικό ήρωα ο οποίος κοντράρεται με μία μεσαιωνική μάγισσα που επιδιώκει να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και θα διεξαχθούν σε Μεγάλη Βρετανία και Βουλγαρία. Ο Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Aron Coleite. Οι Mike Richardson, Larry Gordon και Lloyd Levin θα έχουν καθήκοντα παραγωγού στο έργο.

Ο Ed Skrein για την περσινή χρονιά είχε τις ταινίες Deadpool και The Model και για το 2017 έχει τα Tau και In Darkness. Για το 2018 έχει το Alita: Battle Angel ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα του Born a King.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου