Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Κριτική για το The Defenders


Όταν η Marvel τον Νοέμβριο του 2013 είχε ανακοινώσει τις πέντε σειρές για το Netflix το The Defenders ήταν το δεύτερο σόου που περίμενα πως και πως μετά το Daredevil καθώς για πρώτη φορά θα ετοιμαζότανε crossover live-action υπερηρωική σειρά για την μικρή οθόνη.


Οι Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist, τέσσερις διαφορετικοί ήρωες, ενώνουν τις δυνάμεις τους παρά την αρχική τους απροθυμία για να σώσουν την Νέα Υόρκη, την οποία έχει σκοπό να καταστρέψει μια πανίσχυρη οργάνωση το «Χέρι» που μετράει εκατοντάδες χρόνια ζωής και ευθύνεται για πολλές καταστροφές που έχουν γίνει στον κόσμο στο πρόσφατο παρελθόν. Η εν λόγω οργάνωση έχει έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι της με σκοπό να καταφέρει να υλοποιήσει το διαβολικό σχέδιο της χωρίς να την ενδιαφέρει αν στην πορεία πρόκειται να χαθούν ζωές αθώων ανθρώπων.


 Γι'  εμένα η σειρά είναι η δεύτερη καλύτερη του "Street Universe" (ανεπίσημη ονομασία) έπειτα από το Daredevil αλλά μην περιμένετε να είναι στο επίπεδο του The Avengers. Οι σκηνές μάχης είναι αρκετά υψηλού επιπέδου και προσωπικά ξεχώρισα αυτή στα γραφείο της Midland Circle. Το σενάριο δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά έχει τις απαραίτητες ανατροπές. Ερμηνευτικά ξεχώρισε η Sigourney Weaver, η οποία ήταν εξαιρετική ως κύριος ανταγωνιστής. Ένα μεγάλο μπράβο στην Marvel που κατάφερε να κλείσει ένα σπουδαίο όνομα του Χόλυγουντ να παίξει στην σειρά. Αν κάποια άλλη ηθοποιός έπαιζε τον ρόλο Alexandra δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε το ίδιο καλά.

Βαθμολογία: 9/10



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου