Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η DC ετοιμάζει ταινία για τον Joker εκτός DCEU


Ο Todd Phillips (The Hangover) είναι σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει μία άτιτλη ταινία που θα επικεντρώνεται στην ιστορία προέλευσης του Joker, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Variety. Ο Scott Silver θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Phillips ενώ ο Martin Scorsese βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετέχει με κάποιο ρόλο.

Το πρότζεκτ θα το αναλάβει μια νέα εταιρεία παραγωγής της DC Comics που θα δώσει την ευκαιρία στην Warner Bros. να μεταφέρει μοναδικές ιστορίες που δεν πρόκειται να τις δούμε στο DC Extended Universe. Η υπόθεση του φιλμ θα περιστρέφεται γύρω από το τι ώθησε τον Joker να γίνει εγκληματίας και θα λαμβάνει χώρα την δεκαετία του 80 ενώ θα μοιάζει περισσότερο με δραματική αστυνομική ταινία παρά με comicbook. Τέλος ο Jared Leto δεν πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο του Joker και θα επιλεχθεί κάποιος άλλος ηθοποιός.

Ο Todd Phillips για την περσινή χρονιά είχε ως σκηνοθέτης και παραγωγός την ταινία War Dogs και για το 2018 με την ιδιότητα του παραγωγού έχει το A Star Is Born. Για μέλλον έχει ως ειδικός παραγωγός την μίνι σειρά Black Flags και το Atlantic Wall.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου