Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ο David Tennant θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο του Jessica Jones


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entertainment Weekly ο David Tennant θα επιστρέψει ως Kilgrave στην δεύτερη σεζόν του Jessica Jones, η οποία θα προβληθεί το 2018, για άγνωστο αριθμό επεισοδιών και λόγω των γεγονότων του φινάλε του πρώτου κύκλου είναι πιθανό να συμμετέχει σε φλας μπακ σκηνή/σκηνές. Τέλος το σάιτ δημοσίευμε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Η υπόθεση του Jessica Jones είναι η εξής:
Το σόου ακολουθεί την Jessica Jones μετά από μια μικρή περίοδο υπερηρωισμού, η οποία είχε τραγική κατάληξη, και την προσπάθεια της να κτίσει ξανά την ζωή της ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ που ασχολείται με υποθέσεις που αφορούν άτομα με εξαιρετικές ικανότητες στη πόλη της Νέας Υόρκης.
Η Melissa Rosenberg είναι δημιουργός, showrunner, ειδικός παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς. Τα 13 επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα τα σκηνοθετήσει γυναίκα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Krysten Ritter, Rachael Taylor, Wil Traval, Erin Moriarty, Eka Darville και Carrie-Anne Moss. Για τον νέο κύκλο της σειράς έχουν ανακοινωθεί ως νέες προσθήκες στο καστ οι Leah Gibson και Janet McTeer.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου