Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Το comic Princeless θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη


Η Sony Pictures αγόρασε τα κινηματογραφικά δικαιώματα για την σειρά comic της Action Lab Comics, Princeless, η οποία έχει για δημιουργούς τους Jeremy Whitley και Emily Martin. Η σειρά ακολουθεί μια νεαρή μαύρη πριγκίπισσα, που αντί να περιμένει τον πρίγκιπα της να την σώσει θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Θα δραπετεύσει από τον πύργο της, θα γίνει φίλη με τον δράκο που την πρόσεχε και θα ξεκινήσει αποστολή να σώσει τις έξι αδελφές της που είναι επίσης παγιδευμένες και της φυλάνε δολοφόνοι. Η Stefani Robinson θα αναλάβει το σενάριο και οι Michael Sugar (Spotlight) και Ashley Zalta θα είναι παραγωγοί ενώ η Brittany Morrissey θα έχει την επίβλεψη. Δεν είναι ξεκάθαρο αν τελικά η ταινία θα είναι κινουμένων σχεδίων η live action.

Η Stefani Robinson ως σεναριογράφος ξεκίνησε την καριέρα της στην σειρά του FX, Atlanta, η οποία γενικά κουβαλά εξαιρετικές κριτικές ενώ δούλεψε και στην τελευταία σεζόν της κωμικής σειράς του FX, Man Seeking Woman. Για το μέλλον θα έχει και μια τρίτη συνεργασία με το κανάλι με την κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων της Marvel, Deadpool.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου