Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Η σειρά comic book, Black, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη


Το Studio 8, η εταιρία του Jeff Robinov που ίδρυσε πριν από λίγα χρόνια, ανακοίνωσε την αγορά του Black, μιας νέας σειράς comic από την Black Mask Studios, η οποία διαδραματίζεται σε ένα κόσμο που μόνο οι Αφρο-αμερικανοί διαθέτουν υπερδυνάμεις.

Ο Jon Silk θα αναλάβει την επίβλεψη με τον Rishi Rajani ενώ το comic ολοκλήρωσε πρόσφατη τα έξι τεύχη του που έχουν για δημιουργούς τους Kwanza Osajyefo και Tim Smith 3. Η υπόθεση θα ξεκινά όταν αστυνομικός θα πυροβολήσει το Brooklyn τον έφηβο Kareem Jenkins, ο οποίος θα επιβιώσει και θα ανακαλύψει ότι είναι πολύ πιο δυνατός από ότι νόμιζε. Σιγά σιγά θα ανακαλύψει ότι δεν είναι ο μόνος Αφρο-αμερικανός με αυτές τις ικανότητες η αλήθεια ξεκινά να αποκαλύπτεται.

Το Studio 8, το οποίο έχει συμφωνία με την Sony για την κυκλοφορία των ταινιών του, έχει επίσης και την κινηματογραφική μεταφορά του comic book, Scout, που δημιουργήθηκε από τον θρυλικό σχεδιαστή και συγγραφέα comic, Timothy Truman, και ήρθε στα χέρια του στούντιο μέσω του Silk, ο οποίος δείχνει ότι έχει γνώση της ένατης τέχνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου