Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο Carlos Bernard θα κάνει γκεστ εμφάνιση στον τρίτο κύκλο του Supergirl


Ο γνωστός από το 24, Carlos Bernard έκλεισε να κάνει γκεστ εμφάνιση στην τρίτη σεζόν του Supergirl και θα υποδυθεί τον πατέρα της Maggie Sawyer, τον Oscar Rodas ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός.

Ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου και μέχρι στιγμής οι Adrian Pasdar (Agents of S.H.I.E.L.D., Heroes), Yael Grobglas, Carl Lumbly (Alias) και Emma Tremblay (Wayward Pines) έχουν ανακοινωθεί ως νέες προσθήκες στο καστ.

Η σύνοψη της σειράς είναι η εξής:
Γεννήθηκε στον πλανήτη Krypton, η Kara Zor-El διέφυγε κατά την διάρκεια της καταστροφής του πριν από μερικά χρόνια μαζί με τον διάσημο ξάδερφο της. Τώρα, σε ηλικία 24 ετών, αποδέχεται τις υπεράνθρωπες δυνάμεις της για να γίνει η ηρωίδα που πάντα προοριζόταν να είναι.
Δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί του σόου είναι οι Greg Berlanti, Ali Adler και Andrew Kreisberg. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Melissa Benoist, Mehcad Brooks, David Harewood, Jeremy Jordan και Chyler Leigh.

 Ο Carlos Bernard για την περσινή χρονιά είχε την πρώτη σεζόν του The Inspectors και για το 2017 έχει το 24: Legacy και τον δεύτερο κύκλο του The Inspectors, το οποίο έχει ανανεωθεί για τρίτη σεζόν από το CBS.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου