Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Δείτε τέσσερις σκηνές του BvS σε ποιότητα Imax


Δυο χρήστες ανέβασαν στο Vimeo τέσσερις σκηνές με αναλογία απεικόνισης για Imax από την Ultimate Edition του Batman v Superman: Dawn of Justice, οι οποίες ήταν ανάμεσα σε αυτές που είχαν γυριστεί με IMAX κάμερες για την κινηματογραφική εκδόση της ταινίας.

Η σύνοψη τoυ BvS είναι η εξής:
Φοβούμενος ότι αν αφήσει ανεξέλεγκτο τον υπερήρωα με τις θεϊκές δυνάμεις, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, ο πανίσχυρος τιμωρός του Γκόθαμ Σίτι αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον δημοφιλή, σύγχρονο σωτήρα της Μετρόπολις, τη στιγμή που ο κόσμος αναρωτιέται τι είδους ήρωα έχει πραγματικά ανάγκη. Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της, θέτοντας την ανθρωπότητα σε τεράστιο κίνδυνο.
Το Batman v Superman: Dawn of Justice κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στις 24 Μαρτίου του 2016 από την Tanweer και με προϋπολογισμό 250 εκατομμύρια δολάρια κάταφερε να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 873.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ταινία πρωταγωνίστησαν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter και Gal Gadot. Ο Zack Snyder σκηνοθέτησε από σενάριο των Chris Terrio και David S. Goyer.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου