Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Bumblebee: Η Hailee Steinfeld μας «παρουσίασε» τον χαρακτήρα της


Η Hailee Steinfeld μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί στο Bumblebee, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Το 1987 ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μία μάντρα αυτοκινήτων σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια. Η Charlie, η οποία είναι κοντά στα 18 και προσπαθεί να βρει την θέση της στον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee τραυματισμένο και σπασμένο. Όταν η Charlie τον επαναφέρει στην ζωή, γρήγορα μαθαίνει ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος σκαραβαίος.
Το Bumblebee θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 21 Δεκεμβρίου του 2018. Στο καστ της ταινίας βρίσκονται οι Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg, Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crow, Ricardo Hoyos και Gracie Dzienny.  Ο Travis Knight θα σκηνοθετήσει από σενάριο της Christina Hodson. Οι Michael Bay, Lorenzo di Bonaventura, Brian Goldner, Stephen Davis, Knight, Mark Vahradian και Steven Spielberg θα έχουν καθήκοντα παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου