Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Κλιπ από το Batman and Harley Quinn


Η διαδικτυακή εκπομπή "DC All Access" στο πρόσφατο επεισόδιο της πρόβαλε αποκλειστικό κλιπ λίγων λεπτών από την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της DC Comics, Batman and Harley Quinn.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η Poison Ivy και ο Jason Woodrue a.k.a. The Floronic Man ξεκινούν μια οικολογική προσπάθεια για να σώσουν τον πλανήτη και δυστυχώς εξαλείφουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας κατά μήκος του δρόμου. Για να σώσουν την ανθρωπότητα, ο Batman και ο Nightwing αναγκάζονται να συνεργαστούν με την Harley Quinn για να πιάσουν την Poison Ivy, η οποία είναι φίλη και συχνή συνεργάτης της Harley στο εγκλήμα. Αλλά η υπομονή του Batman δοκιμάζεται από την απρόβλεπτη και αναξιόπιστη Harley κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.
Το Batman and Harley Quinn θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής για μια ημέρα στις 14 Αυγούστου και στο καστ είναι οι Kevin Conroy, Melissa Rauch, Loren Lester, Paget Brewster, John DiMaggio, Eric Bauza, Rob Paulsen, Robin Atkin Downes, Mindy Sterling και Trevor Devall.Ο Sam Liu σκηνοθετεί από σενάριο των Bruce Timm και James Krieg.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου