Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Άρχισε η παραγωγή του Avengers 4


Τα αδέρφια Russo ανέβασαν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook φωτογραφία με την οποία γνωστοποίησαν την έναρξη των γυρισμάτων του Avengers 4 που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Η εν λόγω εικόνα δείχνει ένα γάντι και έχει το μήνυμα «Η αρχή του τέλους».

Στο καστ της ταινίας εκτός απροόπτου θα βρίσκονται οι Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Benicio del Toro, Tom Holland, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Paul Rudd, Don Cheadle και Isabella Amara.

Το Avengers 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 3 Μαΐου του 2019, με τους Anthony Russo και Joe Russo να σκηνοθετήσουν από σενάριο των Stephen McFeely και Christopher Markus. Ο Alan Silvestri έχει αναλάβει να γράψει την μουσική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου